19 februari 2015

Foodtime

Att stuffa runt i mataffärer har varit vår favorit sysselsättning senaste veckan. Inställda på att ALLT skulle vara hiskeligt dyrt så blev de fyra färska laxbitarna på rea för 10:- (!) en nice surprise. På heder och samvete så var det de godaste laxbitarna jag ätit i hela mitt liv! Enligt norsk ”spisekultur” så äter nästan ingen här varm mat till lunch så vår cheap-style med fil & müsli smälter in utan problem bland kollegorna. Vi har förvisso förmodligen gått plus-minus-noll denna vecka då vi redan hunnit kompensera de trista luncherna med ”lyxiga” middagar istället! Köpa färska räkor direkt i hamnen av fiskarna var planen för ”Valentinsdagen” men trötta efter att i en vecka ha varit nya på ett jobb samt ansträngt öronen till max för att förstå den grötiga tromsö-norskan så infann sig aldrig känslan när vi kom hem att faktiskt vilja skala räkorna... Tacka-vet-jag kvarterspizzerian (räkorna blev en härlig bonus dagen efter istället)! På vår enda lediga dag i ett pågående jobbmaraton så blev förutom ett stopp på O'Learys även det obligatoriska besöket på skatteverket äntligen gjort!


Hann precis innan stängning och köpte deras sista räkor!

Tilltalande meny
KARDEMUMMAgröt är min nya hang up & våra nyinköpta äggkoppar gör livet roligare!
Vi missade fettisdagen, får kompensera med softis i bolle!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar